Big Horn Steak House

Fjordalléen 2Aker Brygge

Restaurantkjede med biff og røff kjøttmat som rød tråd i menyen.

April 2016
18 Lesere
27%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Trygt, men kjedelig på Big Horn Aker brygge

Servicen er utsøkt på Big Horns avdeling på Aker brygge. Maten er ikke i nærheten av samme nivå.

- De har ikke gjort så mye med dette stedet siden sist vi var her, mener Bordvenninnen idet vi setter oss til bords.

Få ukens restaurantanmeldelser fra Osloby og de beste tipsene fra mat-Oslo rett i mailboksen din. Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!

- Big Horn-kjeden startet i Møllergata i 1985, mens denne avdelingen åpnet i 1989 og ble pusset opp i 2002. Big Horn og Egon er – i likhet med Grandiosa – blitt en del av norsk matkultur. Jeg tror det har å gjøre med at de har laget et gjenkjennelig produkt som er uforanderlig: Man vet hva man får, grei mat i ujålete omgivelser, sier jeg.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (16 av 30)

Lesernes mening

27%av 18 lesere anbefaler stedet
5
27
13
73%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Det er ingenting i vei med maten, men den er ikke spesielt god heller. Lite koselig sted.
    IUlv

Legg til tips (max 140 tegn)