Entrecôte by Trancher

Bryggetorget 10Aker Brygge

Avdeling av Trancher på Grünerløkka. Diverse for- og småretter, men hovedfokus på langtidsstekt entrecôte i to størrelser m div tilbehør.

Des 2017
4 Lesere
75%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Matanmeldelsen: Saken er biff på Bryggetorget

Trancher stengte på Frogner og åpnet på Aker brygge. Det er blitt til det beste for begge steder.

Etter at Trancher slukket ovnen og flyttet til Aker brygge, mistet Frogner en ypperlig biffrestaurant. Med med tanke på at Galt åpnet i de gamle lokalene, har bydelen fått et matmessig løft. Snart åpner også Jan Vardøen en ny filial av The Nighthawk Diner på hjørnet Niels Juels gate/Bygdøy allé.

Entrecôte by Trancher har tatt over et av Aker Brygges mest utsatte lokaler, som ligger mellom Sorgenfri og Beach Club. Her har mange restaurantkonsepter kommet og gått, men vi har mer tro på dette enn forgjengerne.

– Sorgenfri er for straight, Beach Club for trendy, og gastropuber og burgersjapper som Jarmann, Døgnvill og Burger Joint er for like. Jeg liker steder der man gjør det enkelt, med en blodig biff og valgfritt tilbehør, sier Spisevennen. Vi sitter med en øl langs den ene veggen i det avlange lokalet og venter på Bordvenninnen, som er blitt forsinket. Dette er en av de dagene der all trafikk går tregt.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

75%av 4 lesere anbefaler stedet
3
75
1
25%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)