Siste anmeldelser

Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.

  1. Himmel og hav på Nodee Sky

    Det eneste som er skyhøyt på Nodee Sky, er prisen.

  2. Bombay står der andre faller

    Du vet hva du får på Bombay Cuisine. Prisen er den mest positive overraskelsen.

  3. Bukk for Geita

    Nye Geita restaurant stanger godt fra seg.

  4. Anden kommer i første rekke

    À L’aise serverer nydelig mat, men holder ikke tritt med de aller beste restaurantene.

  5. Sceneskift på Lorry

    Det er rare tider. På Lorry regjerer barna.

  6. Restaurantanmeldelse: Finstua overbeviser i pandemien

    Frognerseterens gourmetavdeling har virkelig fått skikk på sakene.

  7. Restaurantanmeldelse: Vellykket lek med mat og politikk

    Nyåpnede Masala politics vinner velgere på sjarm og velsmakende «valgflesk».

  8. Restaurantanmeldelse: Szechuan Chengdu – til Sichuan med Sinsentrikken

    Hemmeligheten i Trondheimsveien er ingen hemmelighet lenger. Men maten er like god.

  9. Restaurantanmeldelse: Ny topprestaurant i Oslo

    The Tea Room imponerer med en norsk-britisk forbrødring.

  10. Restaurantanmeldelse: Tusen tacos, Breddos

    Fredagstacoen blir aldri den samme etter et besøk på Breddos.

  11. Restaurantanmeldelse: Saken er (nesten) biff på Aker brygge

    Tranchers avdeling på Aker brygge er gode på det meste, men mangler den siste touchen.

  12. Restaurantanmeldelse: Aldri vært bedre

    Smalhans overbeviser med gode retter og bra håndverk fra kjøkkenet.

  13. Restaurantanmeldelse: Dobbelt besøk hos Bei Bei

    Det begynte riktig så dårlig. Faktisk så dårlig at vi måtte komme tilbake og sjekke en gang til.

  14. Restaurantanmeldelse: Inspirert italiensk

    Endelig noe positivt med tallet 2020.

  15. Restaurantanmeldelse: Ikke hett nok, Benares

    Benares er et trygt spisested, men kan bli rausere på krydderet.

  16. Restaurantanmeldelse: Kult lokale – døll mat

    Restaurant Mohn føles litt som keiserens nye klær.

  17. Restaurantanmeldelse: Overrasker og gleder

    Sørindisk mat, musikkvelder og selskapslokale. The Chettinad på Sinsen har mange overraskelser på lur.

  18. Vaaghals: Knallgod norsk restaurantmat

    Etter et besøk hos Vaaghals tenker man kun på når man kan spise der igjen.

  19. Restaurantanmeldelse: Spennende nykommer

    The Vandelay byr på god stemning og herlige småretter.

  20. Restaurantanmeldelse: Bra sushi på terrassen

    Sabi sushi i Vikaterrassen byr på god mat og hyggelig service.

  21. Restaurantanmeldelse: Nektar er en av Oslos beste vinbarer

    Bra priset vin og deilige småretter hos Nektar vinbar.

  22. Restaurantanmeldelse: Fransk og feststemt på Solli plass

    Du kommer til Frenchie for maten, men blir (kanskje) for festen.

  23. Restaurantanmeldelse: Venezia i Bjørvika

    Mye er autentisk venetiansk på Salome. Det hadde holdt om de nøyde seg med maten.

  24. Restaurantanmeldelse: Lulu byr på dyre og gode småbiter

    Lulu treffer godt med sin kombinasjon av Asia og Sør-Amerika.

  25. Restaurantanmeldelse: Vidunderlig sushi

    Omakase Oslo er et fire timers matshow i 18 akter med én feil.

  26. Restaurantanmeldelse: Finanselitens nye lekgrind

    Inne på Fine Art Galleri har Arts restaurant åpnet dørene med fin kunst og brukbar mat.

  27. Restaurantanmeldelse: Tri Ky, din nye bestevenn på Vulkan

    Nyåpnede Tri Ky har Vulkans mørkeste beliggenhet – men hvem bryr seg om det når alt annet skinner?

  28. Restaurantanmeldelse: Peppes er en sliten 50-åring

    Peppes har vært med på å definere nordmenns spisevaner siden 1970. Nå må de passe på så de ikke sakker akterut.

  29. Restaurantanmeldelse: For salt skinke og smakløs ost

    En kveld på Tjuvholmen Tapas ligner mye på en flyreise: ganske trangt, intetsigende mat, og det beste er landingen.

  30. Restaurantanmeldelse: Tøffe tak på Solli plass

    Italienske DiVino på Solli plass er omgitt av konkurrenter. Hvordan skal dette gå?