Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.
Koie Ramen i Torggata har fått en avlegger ved Munchmuseet - og Oslo-folk står i kø for å få suppe i sentrum.
Du får ikke mer verdi for pengene enn på spanske Txotx.
Dapper Bistro serverer herlig vegetarmat og deilige fiskeretter.
Utsikten fra toppen av Oslos høyeste hus kan ikke bli bedre, men restauranten kan fortsatt strekke seg litt.
Restaurant xef byr på mye bra, men her er også en del ting å rette på.
Vil du steppe opp ditt forhold til det italienske kjøkken, trenger du ikke dra lenger enn til en bakgate i Oslo.
Gastroteket er et intimt og hyggelig spisested, men maten spriker.
Restauranten kaller seg La Mayor – den største. Har den sine ord i behold?
Bristol Grill har fornyet seg, men er fortsatt klassisk og ærverdig.
Skur 33 er en populær sommerrestaurant, men du burde spise der andre sesonger.
Over 10.000 gjester står i kø for å spise på Alchemist restaurant.
Skal Kampen Bistro være noe mer enn et treffsted for nabolaget, må kokkejakkeermene brettes opp.
Bon Lio byr på syngende servitører og noen herlige retter. En av dem er en piggvar som vi kommer til å huske lenge.
Et rom som fortjener mye mer. Både av betjening og gjester.
Restaurant Apostrophe byr på små, herlige munnfuller.
The Golden Chimp på Tøyen fyller fem år i år. Er det verdt å feire?
Bryggeribaren på Nedre Foss Gård rommer godt øl og bra mat.
Kafeteria August kommer til å bli årets mest populære restaurant.
Travle servitører serverer perfekt biff på Baltazar. Lammet er de ikke like heldige med.
Restaurant Hot Shop er bedre enn noensinne.
Med varierte retter og mange gode smaker er Aquarie er et fint tilskudd til Restaurant-Oslo.
Det er stas å se at byen vår får stadig flere steder som satser på vegetarretter. Men hvordan smaker maten hos Skaal Matbar?
Nodee Barcode har noen ess i ermet, men også dårligere kort på bordet.
Pizzarestaurantens suksessoppskrift er slitt nå.
Vineria Ventidue er en hyggelig nabolagsrestaurant, men må skjerpe servicen noen hakk.
Feniqia restaurant byr på mange libanesiske retter, men alt er ikke like godt.
Dim Sum by Taste of China har eksistert i snart 20 år i Oslo. Her får du fortsatt mye for pengene.
Restauranten The Little Pickle har åpnet dørene på Tøyen. Her er dommen.
Katla holder fortsatt bra nivå, men de må gjerne bli mer vågale.
Helt i bunnen av Løkka, helt på topp blant byens franske restauranter.