St. Lars

Theresesgate 45Bislett

Hyggelig, rustikk møblert lokale med varme farger. Enkel, men delikat grillmat.

Feb 2020
120 Lesere
69%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Griljant!

St. Lars har ikke den største menyen, men til gjengjeld er maten i toppklasse. Her lukter det sekser!

– Du må gi dette stedet en sekser! Spisevennen ser oppglødd på Bordvenninnen og meg på trikken ned til byen. Vi har nettopp sagt farvel til den særdeles hyggelige servitøren og fjerdemann ved bordet, som er en av de mest kjøttsultne vi kjenner til. Han har også skrytt både mat og service opp i skyene.

Så, hva var det som skjedde? Jo, dette:

Allerede på vei inn døren er vi blitt møtt av fransk bistromusikk og to entusiastiske servitører som tar godt vare på oss fra første sekund. Begge er både oppmerksomme og kunnskapsrike, og kommer med glede med anbefalinger til både mat og drikke.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (24 av 30)

Lesernes mening

69%av 120 lesere anbefaler stedet
83
69
37
31%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Ok mat, min smakte litt brent. Svært høyt lydnivå og mørkt lokale trakk dessverre ned opplevelsen. Ba om husets vin, kostet 1000 kr flasken!
  Endre Kure
 2. Prismessig er dette i en liga der du finner mange andre restauranter i Oslo som gir deg større matopplevele for pengene.
  Eirik
 3. Spennende å lese menyen med lommelykt, men man ser ikke hva man spiser. Ble alt for mørkt for min del, men ellers en god restaurant.
  Stian
 4. Maten er fantastisk! Her er servitørene uformelle på en veldig forfriskende måte - og de kan sine saker. Lokalet og stemningen står i stil.
  IUlv

Legg til tips (max 140 tegn)