Ekebergrestauranten

Kongsveien 15Ekebergåsen

Funkisrestaurant med fantastisk utsikt over Oslo-fjorden. Her finner du flere restauranter i ett.

Aug 2019
83 Lesere
67%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Et stykke til toppen, Ekebergrestauranten!

Det er fint på Ekebergrestauranten, men varierende mat, knuste asjetter og en øl i fanget kaster skygger over den hvite perlen.

– Zzzzzz, de sliter litt i skiftet mellom lunsj og middag, sier spisefølget. Vi har stått en stund og ventet på å få bord, men folk er opptatt med å bære vekk skitne asjetter, rydde bord og få ut folk som har hatt bordet altfor lenge.

Lekker utsikt

Etter ti minutters ventetid får vi tildelt et fint vindusbord og starter med en øl hver mens vi nyter den fantastiske utsikten over Oslo. Servitøren er kjapt ute med menyer, men dessverre så kjapp at den ene ølen havner i fanget på spisefølget. Slikt skjer, og kort tid etter kommer en ny øl på bordet med flere beklagelser.

Skogens gull

Menyen består av en dagens seksretters meny, der man, sympatisk nok, kan velge alt fra én til seks retter. I tillegg har de en egen à la carte meny. Vi bestemmer oss for tre ulike retter fra seksretteren hver, og kort tid etter står forrettene på bordet. Aller best er kantarellsuppen – en fløyelsmyk, litt pepret og velduftende bolle med gressløkolje, rømme og knasende sprø og søtlige jordskokkchips. En enkelt rett som kunne ha vært hakket varmere.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

67%av 83 lesere anbefaler stedet
56
67
27
33%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Underbemannet, dårlig utvalg og dårlig service.
  Kari Beate Rygg
 2. Fantastisk beliggenhet i inngangsporten til Oslos triveligste bydel. Kan med fordel kombineres med et besøk i Ekebergparken.
  Arve Edvardsen

Legg til tips (max 140 tegn)