Punjab tandoori: Mett i en fart
Er Punjab Tandoori en restaurant eller kantine? Er det så viktig hvis maten er god?
– Jeg blir stadig like overrasket hver gang jeg er her, sier Spisevennen. – Man husker trengselen foran kassa og den nesten bryske tonen bak disken hvis du bruker for lang tid på å bestemme deg. Jeg frykter at nå har de tapt seg hver gang de sleiver opp ris, salat og raita på tallerkenen, og blir stadig usikker på om jeg virkelig kan plukke drikke fra kjøleskapet og ta med bort. Men når du får maten, er alt sammen glemt. Ikke bare er det nesten latterlig billig, men maten er også super til den prisen.
Selv har jeg brukt Punjab Tandoori som «kantine» mang en gang da vi gikk kveldsskift på «gamle» Aftenposten i Postgirobygget, og ble sjelden skuffet. Denne ettermiddagen sitter Bordvenninnen, Spisevennen og jeg på et av de trauste respatexbordene og venter på at maten blir klar.
Bordvenninnen har valgt dagens, som er kylling curry, mens Spisevennen og jeg har gått for shish kebab og lam i spinat.
Les hele anmeldelsen