Bon Lío

Sofienberggata 17Grünerløkka

Spanskinspirert restaurant i fargerikt lokale i gamle Mills fabrikker.

Des 2019
78 Lesere
84%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Mmmmmills

Bon Lio har flyttet inn i gamle Mills majonesfabrikk. Der klemmer de ut mange godsaker.

– Dette har jeg gledet meg til i flere uker. Gamle Bon Lio i Fredensborgveien var en av Oslos aller beste restauranter. Det blir spennende å se om flyttingen hit til Sofienberggata har ført til slitasje på service eller matkvalitet, sier spisefølget.

Moderne spansk kjøkken

– Ja, vil dere ha drikkemeny til maten, eller skal dere på jobb i morgen, sier den muntre servitøren og heller i vann, chateau Maridalsvannet, i glassene. Bon Lio har alltid hatt hyggelige servitører med mye humor, og denne kvelden er intet unntak. Booker du bord i restauranten, er det kun én fast meny, men vi vet ikke noe mer enn at spisestedet er inspirert av det moderne spanske kjøkken.

Blank tomatsuppe

Det store, åpne lokalet er i fine sennepsgule, rosa, brune og svarte farger og har gigantiske vinduer mot Sofienbergparken. Det åpne kjøkkenet ligger ved baren, og vi får skjerpet appetitten av den deilige lukten som siver ut i rommet. Musikken er middels høy, og den spanske rockeren Loquillo synger «El ritmo del garaje». Det er ingenting å si på tempoet i starten, for her går det fort i svingene. Vi starter med en smaksrik, klaret gazpachoshot, en artig vri på den andalusiske suppen.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (24 av 30)

Lesernes mening

84%av 78 lesere anbefaler stedet
66
84
12
16%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Jeg syns ikke man kan være restaurant i 2019 som ikke tilbyr noe som helst for vegetarianer/veganere.
    Anette Kathenes
  2. Fantastisk god og spennende mat. De utvalgte vinene er perfekt til rettene. Meget høyt nivå på service. Herlig atmosfære. Anbefales 😁
    Anne-Lise Skov Clausen
  3. Meget bra, men litt dyrt for menyen.
    Anders
  4. For stor variasjon i kvaliteten på rettene.
    Lars Westby

Legg til tips (max 140 tegn)