Restaurantanmeldelse: CRUisekontroll
Cru vin & kjøkken byr på gode smaker og en het opplevelse.
– Puh! Her er det utrolig varmt i kveld. Jeg synes synd på servitørene som må gå med skjorte, bukse og forkle over, sier spisefølget. Vi har labbet fra Majorstuen T-banestasjon og nedover Bogstadveien før vi tar av til venstre og ender utenfor adressen som er vanskelig å uttale med for mye innabords. Ingelbrecht Knudssønnsgate 1.
I’m an Englishman in Oslo
Etter at Kari Innerå solgte seg ut, er det engelskmannen James Maxwell-Stuart som har styrt Cru vin & kjøkken de siste fire årene. Han har prøvd å legge sin engelske bakgrunn til menyen, samt litt franske takter etter kokkeopphold i Chamonix. Lokalet er delt i to, hvor vinbaren ligger i kjelleren og restauranten oppe i 2. etasje. Etter en glovarm sommerdag kombinert med glassvinduer ut mot gaten er det rene badstutemperatur i restauranten, og flere av gjestene må ut og lufte seg underveis i måltidet.
Hyggelig service
Menyen består av dagens tre- og femretter til sympatiske 495 og 645 kroner. Vi har veldig lyst på stedets spesialitet, sjøkreps benedict, men den får man kun til femretteren. De har både et lite vinkart, samt en Ipad med et enormt utvalg om man ønsker det. Utvalget på det lille vinkartet må nok oppdateres, for ingen av våre to ønsker er å finne i restauranten. Vi starter med en god fransk hvitvin signert J.F. Borge, mens den hyggelige servitøren jevnlig fyller på med vann.
Les hele anmeldelsen