Cru Vinbar og Kjøkken

Ingelbrecht Knudssøns Gate 1Majorstuen

Norske råvarer med en engelsk tvist. Stort vinutvalg. Intimt og stemningsfullt i to etasjer. Restaurant oppe og vinbar i kjelleren.

Okt 2017
66 Lesere
75%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Matantanmeldelse: Smaken av Brexit

Cru går «full english», men uten roastbeef, Yorkshirepudding eller cucumber sandwiches på menyen.

– Jeg begynner å bli gammel. Husker du da Kokopelli og La Såda var midtpunktet på Vestkanten for dem som ikke dro på Solli plass på slutten av 90-tallet? Spisevennen er i det filosofiske hjørnet. Vi har kommet tidligere enn beregnet, og fått noe godt i glasset, en Trimbach Riesling, mens vi ser på menyen.

– «Full English». Det ser ikke ut som det vi pleier å få når man reiser til London på guttetur, sier han og ser på spisekartet der man tidsriktig nok bare lister opp hvilke råvarer som er med i retten.

Cru startet i 2008 med Kari Innerå på kjøkkenet, gullkokk Terje Ness, skiess Thomas Alsgaard, vinkjenner Merete Bø og Jan Bruse Andersen, som bidro med 1000 flasker vin fra den gedigne kjelleren på Park Hotel Voss.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (24 av 30)

Lesernes mening

75%av 66 lesere anbefaler stedet
50
75
16
25%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Flink betjening og veldig bra mat! Kommer gjerne igjen. Anbefales.
  lotteager
 2. Har lenge drømt om å få oppleve en slik restaurant! Man kan både se og smake at kokken virkelig elsker jobben sin! Topp service, suverent!
  inaranda
 3. Besøkt flere ganger og skuffer aldri. sist besøkt april 2016. Prisene var korrekt satt med tanke på råvarer. Anbefales på det sterkeste
  jonas.seim
 4. Hyggelig kjeller med lun fins stemning og god service. Maten var fortreffelig til allright pris. Litt knipen på vinen kanskje, men la gå.
  K. Mitsem
 5. Hyggelig sted med bra mat og vin samt hyggelige servitører. Eneste minus var at vinprisene jevnt over var ganske stive, men kommer igjen!
  Martine Jørgensen
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)