Gandhi Indisk Restaurant

Majorstueveien 36Majorstuen

Her får du tradisjonell indisk mat i lune omgivelser ned en trapp på Majorstua i en av Oslos eldste indiske spisesteder.

Aug 2017
39 Lesere
69%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Gandhi: Kjellerrestaurant helt på høyden etter 25 år

Gandhi kan feire 25-årsjubileum med hodet hevet. De holder ennå mål blant byens indiske restauranter.

Sommerregn i Frognerparken, og vi setter kursen opp mot Majorstuen. Ingen hadde pakket piknikkurv, så vi styrer skrittene mot en institusjon som ligger bortgjemt like bortenfor det travle Majorstukrysset: Gandhi.

– Før Gandhi flyttet inn i kjelleren til gamle Majorstuen politistasjon i 1992, het stedet Jade og serverte kinesisk mat. De hadde i sin tur overtatt lokalene til en av byens mer elegante restauranter, Norberto, som ga seg i 1987 etter åtte års drift, forteller Spisevennen, som kan sin lokalhistorie.

Vi har vært her flere ganger tidligere, men det er like uvant å ta trappen i et kontorbygg for å spise. Men belønningen ligger et tyvetall trappetrinn ned.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (20 av 30)

Lesernes mening

69%av 39 lesere anbefaler stedet
27
69
12
31%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Ikke så bra mat som tidligere, men greit nok. Servicen var imidlertid helt forferdelig! Lang ventetid på alt og full ignorering av gjestene.
  Vebjørn Bakken
 2. Sammen med en venn spiste vi på restauranten og vi ble svært skuffet, først og fremst med maten og serveringen. Maten var kald og gammel.
  gideontesfai
 3. Et svært lite serviceinnstilt vertskap setter et negativt preg på en ellers ok restaurantopplevelse.
  Line
 4. GRUSOM service. To år siden jeg var her sist, blir fortsatt rasende av å tenke på behandlingen vi ble utsatt for. Aldri igjen!!
  Katrine Stai Fougner
 5. Jeg har vært og spist der 3 ganger og hver gang blir jeg skuffet enda mer. Maten tam og kjedelig og service var heller ikke bedre.
  Gurkamaljit Singh
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)