À L'aise

Essendrops gate 6Majorstuen

Klassisk, franskinspirert kjøkken med moderne eleganse.

Feb 2021
52 Lesere
71%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Anden kommer i første rekke

À L’aise serverer nydelig mat, men holder ikke tritt med de aller beste restaurantene.

– Det er rart å være på restaurant og føle at man må hviske når man sier noe. Vi er blitt fratatt jakkene, har spritet hendene og ruslet bortover det myke teppet til bordet vårt. Der venter hvit duk, nystrøkne servietter og et pent oppdekket bord.

Lavmælt konversasjon

À L’aise åpnet dørene i NHO- bygningen like ved Colosseum kino for fire år siden og har siden høstet mange lovord for sitt klassiske og franskinspirerte kjøkken.

Navnet på restauranten betyr «å føle seg vel tilpass, være komfortabel», og her er atmosfæren lik steder som Statholdergaarden, nye Maaemo og Feinschmecker. Lunt, pent, stille og dempet atmosfære, der konversasjonen ved bordene foregår lavmælt. En fin kontrast til de mer løsslupne stedene uten duk, selvbetjening av skjenking og høy musikk.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (26 av 30)

Lesernes mening

71%av 52 lesere anbefaler stedet
37
71
15
29%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Vi hadde en fantastisk kveld med et vennepar. Vi er matinteresserte og gikk for prestige meny. Den beste restauranten i Oslo akkurat nå.
  Nils Ihlen
 2. Jeg spiste 8 rettes middag med min familie, blir ikke imponert, god service men maten er langt fra Bagatelle eller Oro standard!!
  Arie-Jan van der padt

Legg til tips (max 140 tegn)