Beijing Palace

Pilestredet 27Sentrum

Spisestedet har spesialisert seg på kinesisk tapas/dim sum i enkle og uformelle lokaler i Pilestredet.

Jan 2020
52 Lesere
75%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Feir kinesisk nyttår hos Beijing Palace

Maten er bra hos Beijing Palace, men stedet har også en godt skjult hemmelighet.

– Du skjønner at Beijing Palace har mange stamkunder. Hvem ville vel funnet frem hit i dette byggekaoset, sier spisefølget. Vi har labbet fra Stortinget T-banestasjon, forbi Tinghuset, Kaffefuglen og det store krateret i krysset mellom Universitetsgata og Pilestredet.

Lang tradisjon

Lørdag 25. januar er det kinesisk nyttår, vi er på vei inn i rottens år, en av de viktigste kinesiske helligdagene og en dag som har vært feiret i over 4000 år.

Beijing Palace har eksistert i over ti år og har spesialisert seg på dim sum, disse små friterte og dampede smårettene som ofte serveres i bambuskurver. Lokalet har fått seg en overhaling siden vi besøkte spisestedet sist, nå har det fargerike sofaer og stoler. Borte er duker og teppet på gulvet. Det har en uformell stil og en godt bevart hemmelighet.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

75%av 52 lesere anbefaler stedet
39
75
13
25%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. 22.02.2020 Veldig skuffet. Ikke god mat, sweet and sour sauce som kjøpt i butikk. Ikke god dim sum eller Crispy Duck. Service 3 av 10. :(
    Vaida Tomkune
  2. Byens aller beste kinesiske restaurant . Dim Sum i verdensklasse . Topp service og smaker som tar deg til himmelen ! Anbefales varmt !!!!
    Frode
  3. Beijing Palace i slutten av august 2016: Kjempeskuffelse! Maten var tørr, kold, altfor mye stekt, rett og slet svært lite god.
    Anne Viig Poulsson
  4. En "uoppdaget" perle, en av Oslos beste kinesiske restauranter. Gjennomført god mat og bra service.
    Espen Andre Johansen
  5. Kastet opp i bilen, anbefaler ikke. Bør undersøkes av mattlsynet
    Student
  6. Genial blekksprut i karrysaus!
    Kim Gunnar Helsvig
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)