Coyo

Sørengkaia 165Sørenga

Autentisk mexikansk restaurant ytterst på Sørenga med flott uteservering. Kort vei til bading.

Juni 2022
35 Lesere
60%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Mexicansk partyrestaurant

Hos Coyo restaurant på Sørenga går solen aldri ned.

– Jøss! Dette lover godt for sommerserveringen. Menyer og vann på bordet etter få minutter, og flott bord i solsteiken. Det hadde jeg ikke trodd på en fin sommerdag, sier spisefølget. Vi har tatt oss en dukkert ytterst på Sørenga i 14 graders vann og tuslet bord til den mexicanske restauranten Coyo like ved siden av.

Coyo restaurant fyller snart fem år og har en uslåelig utsikt og beliggenhet. Store vinduer mot fjorden og en diger uteplass, hvor man hører latter og plask fra ivrige badere. Vi har på solbrillene og leser gjennom den innholdsrike menyen. Her er det alt fra ceviche og salater til taco, tortilla og ulike hovedretter fra sjø og land.

Vi starter med guacamole especial. Den mister litt mening på uteserveringen. Den pleier nemlig å bli tilberedt ved bordet, men det er tydeligvis for trangt eller for mye folk til å gjøre dette utendørs.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

60%av 35 lesere anbefaler stedet
21
60
14
40%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Var der i går og fikk fantastisk service og nydelig mat. De serverer deleretter, så man kan prøve mye forskjellig. Litt smådyrt.
  Magnus Sekkelsten
 2. Jeg kan bare snakke for meg selv og min kusine som besøkte stedet, men vi var VELDIG fornøyde med både mat, service og lokaler/beliggenhet.
  Gurlie Skjerven

Legg til tips (max 140 tegn)