Dim sum by Taste Of China

Tordenskiolds gate 8-10Sentrum

For det meste dim sum, men også et fåtall forretter, supper, hovedretter og desserter.

Feb 2022
29 Lesere
86%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Klassisk og godt fra Kina

Dim Sum by Taste of China har eksistert i snart 20 år i Oslo. Her får du fortsatt mye for pengene.

«– Det fikse me! Ikkje no problem.» Vi har tuslet nedover Tordenskiolds gate fra Karl Johan og fått bord på dim sum-restauranten Taste of China.

Servitøren hensetter oss til en ny episode av «Lykkeland» på NRK der rogalandsdialekten runger gjennom lokalet. Men her er det ikke olje vi jakter på, det er små munnfuller fra det kantonesiske kjøkkenet.

Den nye sushien

Det er rundt 19 år siden Taste of China åpnet dørene i Torggata og raskt ble et populært sted for rimelig dim sum. For fem år siden flyttet de inn til et mer moderne og større spisested nær Rådhuset. Selv tidlig en hverdag er det nesten fullt i lokalet. Vi ser ut på Heidi’s Bier Bar, hvor det foreløpig er få på afterski, og konsentrerer oss om menyen.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

86%av 29 lesere anbefaler stedet
25
86
4
14%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Har spist her regelmessig med hele storfamilien Rent og pent sted grei betjening Maten er delikat rene og gode smakerAnbefales
  mortennyrud
 2. Har Gow var bra, men bare soya-dip. Fun guo var slappe og smakløse. Won ton-suppe med instant noodles. Hadde ikke Xiaolongbao eller Tangbao.
  Erlend Palm
 3. Jeg må si at jeg er meget skuffet over variantene og smaken. Overkrydret- og saltet dimsum. Og prisen er ikke i nærheten av lav-middels.
  Jia

Legg til tips (max 140 tegn)