Far East

Bernt Ankers Gate 4Youngstorget & Torggata

Uformell thai-vietnameser med stort utvalg asiatiske retter.

Sep 2021
28 Lesere
89%
PrisnivåLavt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Far East er en sikker budsjettvinner

Far East er ikke den mest navngjetne viet-thai-restauranten i byen, men et trygt og rimelig alternativ.

– Jeg må innrømme at dette stedet pleide å gå under radaren da jeg skulle spise god og billig vietnamesisk eller thaimat her i området, sier Spisevennen. – Hai kafé var alltid førstevalget før det ble lagt ned, deretter var det Lille Saigon Gingergrass før den havnet i en eller annen turistguide. I de senere år har Dalat vært stedet å besøke, inntil også den ble for full av gjester. Nå er pinadø også Far East blitt oppdaget av folk flest.

Aftenposten har tre faste matanmeldere som anmelder tre restauranter i uken. Alle anmeldelsene kan du lese på restaurantguiden.osloby.no hvor du også finner over 60 matguider til alt fra beste pizza og burgere til thailandske godbiter og søndagsåpne restauranter.

En årsak til at det er såpass fullt denne ettermiddagen, er at man har redusert antall bord for å kunne holde én meters avstand mellom bordene av smittevernhensyn. Tidligere har man nemlig sittet tett i tett i det lille lokalet. Vi har også opplevd at vi har måttet dele et bord med andre gjester for at alle skulle kunne få plass.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

89%av 28 lesere anbefaler stedet
25
89
3
11%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)