Galt

Frognerveien 12Frogner

Nordisk restaurant inspirert av eldre tradisjonell husmannskost som er pimpet opp. Drives av blant annet Bjørn Svensson.

Mars 2020
33 Lesere
84%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Slettes ikke Galt ...

Forrige mandag beholdt restaurant Galt sin Michelin-stjerne. Det er lett å forstå.

– Det er deilig å kunne gå på en Michelin-restaurant i Oslo som ligger på et helt annet prisnivå enn Statholdergaarden og Maaemo. Der betaler du dobbel og trippel pris av det Galt tar. Den lille restauranten på Frogner skal ha 995 kroner for en meny med åtte ulike retter. Spisesteder drives blant annet av Bjørn Svensson, som tidligere har drevet både Oscarsgate og Fauna.

Proft fra første sekund

Du merker at du er på stjerne-restaurant fra du kommer inn døren. Her står det folk for å ta deg imot, henge opp jakker og vise deg til bordet ditt. Du føler deg godt ivaretatt. Galt er en lun restaurant med mursteinsvegg, dempet belysning, noen få bilder på veggene og vinduer mot Frognerveien.

Den hyggelige servitøren er kjapt ute med menyer og spør om vi vil ha noe å drikke. Vi starter med et par glass Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut, en meget frisk Chardonnay med markant smak av grønne epler og god syre.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (28 av 30)

Lesernes mening

84%av 33 lesere anbefaler stedet
28
84
5
16%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)