Hakkaiza

Sørengkaia 146Sørenga

Asiatisk restaurant 40 meter unna Sørenga bad. 90 plasser inne og 80 plasser utendørs.

Aug 2019
29 Lesere
96%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Overlevelseseksperten Hakkaiza

Hakkaiza klorer seg fast i bryggekanten ytterst på Sørenga. Det er gode grunner til å glede seg over at den ennå ikke har sluppet taket.

Kveldssol, vannkant, utsikt. Det høres ut som et suverent utgangspunkt for en restaurant på Sørenga. Langs stripa mot Sukkerbiten surrer det i småprat og klirrer i glass fra hundrevis av restaurantbord fra Bispevika til sjøbadet. Stranden er full av folk, men rett innenfor, på restaurant Hakkaiza, er det helt stille, enda stedet har både kveldssol og utsyn.

Denne milde sensommerkvelden sitter bare ett menneske på Hakkaizas uteservering, innenfor de åpne glassdørene sitter kanskje ti til, spredt på tre bord. Kontrasten til restaurantrekken på den andre siden av badeanlegget er slående og umiddelbart nesten uforståelig. Men så demrer det litt:

Det er knapt noen som ramler innom her. De som er ute og stroller bryggelangs, kommer ikke så langt før de snur. De som bor i nærheten, går forbi. Gjerne i badekåpe på vei til kveldsbadet.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

96%av 29 lesere anbefaler stedet
28
96
1
4%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Fantastisk mat, spenstige smaker og retter som ser delikat og fristende ut. Aftenposten bør definitivt ta seg en ny tur til Hakkaiza.
  bjørg abotnes
 2. Fantastisk god mat og hyggelig betjening!!
  Cecilie Simonsen
 3. Sørengas beste restaurant! Veldig god mat og super betjening.
  Tone Bråthen
 4. Anmeldelsen til Aftenposten er bare tull. Dette er Sørengas beste sted. https://www.vartoslo.no/hakkaiza-restaurant-pa-sorenga-er-karet-til
  Henrik Vogt

Legg til tips (max 140 tegn)