Hard Rock Cafe

Karl Johans Gate 45Sentrum

Fint plassert midt på Karl Johan i tilknytning til egen butikk. 3 etasjer med mulighet for både spise og drikke.

Nov 2019
33 Lesere
24%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: En elendig spillejobb!

Hard Rock Cafe har hyggelige servitører, men det kommer sure toner fra kjøkkenet!

– Jeg pleier å si at god service kan overskygge halvdårlig mat, men her er det nytteløst. Det eneste man sitter igjen med etter måltidet, er at man har betalt altfor mye, sier spisefølget. Vi spoler en time tilbake da vi var litt mer optimistiske!

Raskt og effektivt

Hard Rock Cafe ligger sentralt til på hjørnet av Karl Johans gate og Universitetsgata. Vi går opp trappen til 2. etasje og får raskt tildelt et bord av den hyggelige servitøren. Her er mange familier som skal på teater og kino etterpå, så servitørene er vant til å jobbe raskt og effektivt. Her er egne drikkestasjoner for øl og brus så man kjapt får ut drikke til tørste gjester. Det er nok folk glade for under cupfinalen 8. desember.

Favner bredt

– Bortsett fra bilder av rockestjerner og musikkinstrumenter på veggene minner Hard Rock Cafe mye om TGIF, Egon og ulike sportspuber, sier spisefølget. Her er det uformelt og mange folkelige retter på menyen. Spisestedet byr på forskjellige burgere, noen salater, ribs, kyllingretter, pulled pork, club sandwich og fajitas. I tillegg har de flere småretter, og vi starter med å dele noen kyllingvinger.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (15 av 30)

Lesernes mening

24%av 33 lesere anbefaler stedet
8
24
25
76%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)