Nodee Barcode

Dronning Eufemias gate 28Barcode

Moderne asiatisk restaurant med 130 sitteplasserog robatagrill midt i Barcoderekken.

Mai 2019
40 Lesere
90%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Bærre lekkert

Nodee Barcode restaurant byr på vakkert interiør og deilig mat.

– Dette er det nærmeste man kommer Hakkasan i London her i Oslo, sier spisefølget. I restauranten i Barcode-rekken blir man mottatt av flere damer som sjekker bordbestilling og tar imot jakker. Deretter blir vi vist inn i det innbydende lune og mørke lokalet.

Dunk, dunk, dunk

Nodee holdt til på Majorstuen fra 2003, men flyttet ned til Bjørvika i 2016. Det store lokalet er smart inndelt i ulike avdelinger, en vegg med vinskap, stort åpent kjøkken, og som vanlig er det monoton, middels høy bakgrunnsmusikk, som på alle moderne asiatiske restauranter. De har også et spisested noen etasjer opp, Nodee Sky, med bar og flott utsikt over Oslo.

Innholdsrik meny

Menyen er, som hos søsterrestaurantene Dinner, Südöst og Tatakii, innholdsrik og spennende. Her kan du velge mellom to ulike faste menyer, og stedet byr på dim sum, sushi, wok, pekingand og retter fra kullgrillen. Vi går for en 6-retters meny og bestiller en flaske Ratzenberger Steeger St. Jost Grosses Gewächs 2017. En fyldig, syrerik hvitvin fra Mittelrhein med litt restsødme for å matche den halvsterke maten. Den koster dessverre over tre ganger polprisen på 330 kroner. Det er dyre husleier i Barcode-rekken, og det må gjestene betale for.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (24 av 30)

Lesernes mening

90%av 40 lesere anbefaler stedet
36
90
4
10%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Fantastisk mat, superb service og god og uformell stemning
    Lyalil

Legg til tips (max 140 tegn)