Rest Restaurant

Kirkegt. 1–3Kvadraturen

Konsept basert på råvarer som ellers ville blitt kastet. Kun dagens meny på rundt 20 retter. Fremhevet for bærekraft i Guide MIchelin.

Feb 2019
12 Lesere
100%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Restskatten i bakgården

Du redder ikke verden ved å spise på Rest, men du får garantert en gastronomisk fest.

Vi var forberedt på at det kunne være restaurantversjonen av «Keiserens nye klær». Vi var kritiske. Vi tenkte at hele konseptet egentlig var ganske naivt – og sikkert langt fra bærekraftig: Å bruke masse ressurser på å forvandle søppel til restaurantmat. Og vi syns det var hinsides drøyt å skulle betale 1450 kroner for det.

– Og Herregud, den musikken, sa Willie, da vi hadde satt oss ved et av de gammeldagse runde bordene i mørkt polert tre. Ingen duk, dunkel belysning fra små bordparafinlamper, moderne, myke stoler i stål og brunt lær, glass med tannpirkertynne stetter og tøyservietter. Varmbrunt tregulv, dypgrå, vindusløse vegger og nøye uttenkt takbelysning. Og til dette sobre interiøret: heavy metal på full guffe. Det viste seg heldigvis at den kun var et sidespor på en ellers allsidig spilleliste.

Overflod og gjenbruk

Det mørke rommet myldret av hvitkledde. Servitører, sommelierer, kokker, det var som om det var minst tre av alle. Per gjest.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (29 av 30)

Lesernes mening

100%av 12 lesere anbefaler stedet
12
100
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Fantastisk sted , mat , service
    Eigil Rian

Legg til tips (max 140 tegn)