Stallen

Underhaugsveien 28Hegdehaugsveien

Gourmetrestaurant på Majorstua med 16-20 serveringer. Bak spisestedet står Sebastian Myhre.

Okt 2019
3 Lesere
100%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Godlukt i Stallen

Nyåpnede Stallen restaurant byr på en spennende nordisk matreise.

– En liten og sjarmerende restaurant, sier spisefølget. Vi har akkurat passert noen høyballer og et bålfat, og kommet inn døren til Stallen restaurant på Majorstuen. Rundt 24 sitteplasser er fordelt på to etasjer med kjøkkenet rett ved gjestene.

16–20 retter

Lokalet er flott pusset opp med brune bjelker og hvite murvegger. Bordene og gulvet er i mørkt tre og lilla, gode stoler spriter opp. Den gamle stallen har i tillegg et stort vindu mot Bogstadveien. Restauranten har en fast meny på 16–20 retter til 1495 kroner, samt en vinpakke til samme pris. Her er også et alkoholfritt tilbud som matcher maten.

Nydelig start

– I kveld blir det totalt 19 serveringer. Den første er for å gi dere litt varme i den kalde høstluften, opplyser den hyggelige servitøren. På bordet setter hun to glass med soppbuljong lager på kantarell med en kvist mild og aromatisk sitrontimian. En herlig start på måltidet. Vi har også fått to glass med champagne til å begynne med. De går til de første rettene, men dette følger ikke med i vinpakken. Dette gjør de også på Maaemo, og det er en smart måte å tjene mer penger på gjestene. Man vil jo ha noe å drikke til de første fem serveringene. Benoît Lahaye Brut Nature har en utrolig flott syre, dufter av gjærbakst, har en pen lengde og koster oss 500 kroner ekstra på regningen.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (25 av 30)

Lesernes mening

100%av 3 lesere anbefaler stedet
3
100
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)