The Scotsman

Karl Johans Gate 17Sentrum

"Skotten" midt på Karl Johan har pusset lokalet og menyen: Ut med pizza, inn med pubmat og ølmeny. Sport på flere skjermer, livemusikk og DJ

Juni 2018
6 Lesere
50%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Byens styggeste og trangeste uteservering?

Du bør ikke være tykk for å få plass på uteserveringen til The Scotsman i Karl Johans gate.

– Veier du under 40 kg? Spisefølget prøver å få plass på uteserveringen til The Scotman, som har satt ut for mange stoler på den avlange plassen. Her håper man tydeligvis på at folk skal spise og drikke uten å reise seg, for da blir det krøll.

Gammel skotte

– 44 år! Det er imponerende, sier spisefølget. The Scotman åpnet dørene i 1974 og har siden holdt det gående med fotball, pizza og burgere, et populært sted, blant annet hos mange trøndere og folk fra Nord-Norge. Det er også mange turister som setter seg ned sammen med oss på uteserveringen, som bader i sol denne formiddagen.

Klassisk pubmeny

Menyen er typisk for sportspuber, med burgere, fish & chips og kyllingvinger, men her er også blåskjell, laks og steak. Bra at de har drikkeanbefalinger til rettene. Vi lander på noen klassikere, og må, som hos Egon, bestille mat og drikke i baren innendørs. Etter at mannen bak har skjøvet bordet frem i magen på en annen gjest, reist seg og tatt noen steg til siden, kan jeg skyve stolen ut for å komme meg til baren.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (14 av 30)

Lesernes mening

50%av 6 lesere anbefaler stedet
3
50
3
50%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)