Theatercaféen

Stortingsgata 24Sentrum

Wienercaféen byr på hverdagsluksus med elegant interiør og service. Smørbrødbuffet, småretter og kaker ved siden av à la cartemenyen.

Okt 2019
54 Lesere
66%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: 119-åring i storform

Theatercaféen er en klassisk restaurant som har vært flink til å fornye seg.

– Bord til tre? Ja, det har vi. Vennligst følg med meg, sier den hyggelige servitøren. Snart sitter vi ved en kritthvit, nystrøket duk i det ærverdige restaurantlokalet som åpnet dørene 22. desember 1900.

Omfattende meny

Den store restauranten tilbyr smørbrød til lunsj, Afternoon Tea og et stort antall retter på kveldstid. Her kan du velge mellom salater, kjente småretter, ulike fisk- og kjøttretter, samt noen fristende vegetaralternativer. Servitøren er litt treg med vann og noe i glasset, og lær av Hos Thea og sett brødet på bordet med en gang.

Stive priser

– Prisene er et kapittel for seg selv på Theatercaféen. Mozzarellasalat til 239 kroner, burger til 245 kroner og stive priser på hovedrettene fra 255–389 kroner. Det koster å besøke den kjente hotellrestauranten. Det samme gjelder flere av vinene som har et heftig påslag. Kjøper du en flaske tysk Chardonnay, ja, det finnes, så koster Matthias Gaul Chardonnay Asselheim 2017 fra Pfalz 239 kroner på polet. Her selges den for 735 kroner. Vi lander på en deilig Chablis til maten, Nathalie & Giles Fèvre Chablis 1er Cru Fourchaume 2016 – 350 kroner på polet, 1085 kroner her.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

66%av 54 lesere anbefaler stedet
36
66
18
34%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Snobbete og dårlig service. Frekke ansatte
  annethaugen93@hotmail.com
 2. Dårlig mat, dårlig service, elendig kustikk og dyrt.
  Petter Brandt

Legg til tips (max 140 tegn)