Restaurantanmeldelse: En skikkelig ahaan-opplevelse
Du får mye god mat til en bra pris hos thailandske Ahaan.
– Det er så varmt at vi setter oss inne, sier spisefølget. Vi er ute en av de skikkelig varme Oslo-kveldene og har valgt thailandske Ahaan, som er blitt syv år gammel. Den ligger nedenfor Lorry og ved siden av gourmetrestauranten Plah, som den er en del av.
Gatemat
Det uformelle lokalet er fargerikt og passe svalt i sommervarmen, og vi bestiller oss to Singha-øl mens vi leser gjennom menyen. Den består av en rekke småretter, curries, noen sideretter og et par signaturretter. Kjøkkenet er inspirert av gatemat fra sørøst-Thailand, og flere av rettene er ment å deles.
Ahaan byr også på thaidrinker og en rikholdig vinliste med mye godt fra Tyskland. Det er ikke uten grunn at stedet har fått Wine Spectators Award of Excellence alle år siden 2013.
Les hele anmeldelsen