Fra et stort høydepunkt til en skikkelig nedtur
Oppsummeringen er for abonnenter
Les et utdrag

Brasserie Coucou

Henrik Ibsens gate 60c, Frogner

4/6

Her får du

Fransk brasserie fra en engelsk kjøkkensjef. Høydepunkter er tartar og and.

Fra et stort høydepunkt til en skikkelig nedtur

De har byens beste tartar, men ikke alt var like gledelig hos det nye brasseriet Coucou.

– Dødens hjørne! Tøft at de prøver seg her, sier spisefølget. Vi har tuslet oppover Henrik Ibsens gate og har passert Ruffino, Pascal og Vinoteket og ankommet Brasserie Coucou, Oslos nyeste spisested.
Vi husker godt maten på både Americano, Topphem og sist DiVino, men nå er det altså fransk mat med en moderne tvist som skal lokke folk til lokalet, det fjerde spisestedet her på knappe seks år!
Vil du lese mer? Bli abonnent
Gå til Vink-forsiden