Geita

Geitmyrsveien 57Lovisenberg

Kjøkkensjef Axel Nordahl og medarbeiderne satser på sesongens råvarer til en 7-rettersmeny.

Feb 2021
0 Lesere
0%
PrisnivåHøyt

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Bukk for Geita

Nye Geita restaurant stanger godt fra seg.

– Utrolig flott at noen restauranter holder åpent under pandemien. Man trenger å møte andre folk og kjenne på at det er et liv utenfor husets fire vegger, sier spisefølget. Vi rusler oppover fra sentrum via St. Hanshaugen og ankommer Geita restaurant i Geitmyrsveien.

Godlukt centimeter unna

Den L-formede restauranten byr på en uformell og røff stil, med mursteinsvegger, enkle bord og stoler og et stort, åpent kjøkken. Det har sine fordeler og ulemper. Den bråkete komfyren med sterkt lys er ingen ønskenabo, men det oppveies av deilige stekelyder og god lukt få meter unna. Vi gidder ikke se ut av de store vinduene. Der ser vi et skilt med pil til Folkehelseinstituttet.

Over grytene står kjøkkensjef Alex Nordahl med fartstid fra blant annet Genki og Ett Bord. Over høyttalerne runger Nick Cave, Prince og Johnny Cash.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (26 av 30)

Lesernes mening

0%av 0 lesere anbefaler stedet
0
0
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)