Restaurantanmeldelse: Nektar er en av Oslos beste vinbarer
Bra priset vin og deilige småretter hos Nektar vinbar.
– Åh! Husker du de heftige middagene her? Da Bon Lio var på sitt ypperste med fantastisk mat og spennende drikkekombinasjoner, sier spisefølget. Etter at Bon Lio forsvant til Grünerløkka, åpnet Veslemøy Hvidsten vinbar i det koselige, lille røde huset i Fredensborgveien for ett år siden.
Fransk dominans
Nektar åpner dørene klokken 17.00, og vi er tidlig ute for å sikre oss et bord. Det er lurt, for allerede rundt klokken 18.00 er det fullt, men med fin avstand mellom bordene. Vinbaren er i to etasjer, der 1.-etasjen er mest sjarmerende.
Vi får kjapt vann på bordet, en meny og et innholdsrikt vinkart. Her er det en stor andel franske viner, men også gode dråper fra Spania, Tyskland, Italia og USA. Nektar tar kun inn vin fra små- og familieeide vingårder og vin som er ren. Det vil si et utmerket tilbud av biodynamiske, natur- og oransjeviner.
Les hele anmeldelsen