Signalen sjøbad

Tangenveien 1 Nesodden

Flott utsikt over Oslofjorden. Restauranten nede har fokus på matopplevelser fra norsk natur. Dessuten takterrasse med pizza og bakeri.

Juli 2020
8 Lesere
62%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Sommersignaler på solsiden

Her får du nydelig mat – og et nytt syn på Oslo!

Det var til Signalen sjøbad han ville, den politiske rådgiveren som inviterte kompisene sine på en utepils utenfor koronanedstengte Oslo i april. Men la oss si det en gang for alle, det er ingen grunn til å vente på neste skjenkestopp for å ta fergen over til Nesodden: Uteserveringen på restauranttaket må ha områdets vakreste utsikt over fjorden – og Oslo.

Rett til høyre for fergekaia ligger nyoppussede Signalen, som ikke til å kjenne igjen for dem som ikke har vært her på et par år. Trebenker og stakittgjerder er byttet ut med glass, betong og designmøbler: En funkiskasse i vannkanten med bakeri i inngangspartiet, servering på taket og vinduer fra gulv til tak langs hele langveggen. Det er veldig stilig, og ganske så varmt innenfor glassveggen, selv en av de mer kjølige sommerettermiddagene.

Aftenposten har tre faste matanmeldere som anmelder tre restauranter i uken. Alle anmeldelsene kan du lese på restaurantguiden.osloby.no hvor du også finner over 60 matguider til alt fra beste pizza og burgere til thailandske godbiter og søndagsåpne restauranter.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

62%av 8 lesere anbefaler stedet
5
62
3
38%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Katastrofe, sløveste og sureste servicen vi har opplevd. Satt med tomme glass og tomme tallerkener i evigheter.
  Hege Marie Gjefsen
 2. Katastrofe, styr unna. Heller stirre i en betongvegg enn fantastisk utsikt malt over med dårlig service.
  Simon Miller

Legg til tips (max 140 tegn)