Spaghetteria

Dronning Eufemias gate. 11Bjørvika

Restaurant der italiensk bestemor lager pasta for hånd midt i lokalet.

Nov 2021
7 Lesere
14%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Spaghetteria – et italiensk Disneyland

På Spaghetteria står klisjeene tett som riskorn i risotto.

Det er nesten så man må le. Ikke nok med den pastaklassiske menyen, ferskvarehyllene som bugner av pesto, parmesan, pølser og basilikum, 60-tallssviskene som strømmer ut fra høyttalerne, svart-hvitt-bildene av italienske smørsangere og filmstjerner som dekorerer veggene. Midt i Spaghetterias nyinnredede lokaler står også en italiensk bestemor og lager pasta for hånd.

Et besøk på Spaghetteria, Andreas Viestads og Dag Tjerslands nye storstue i Bjørvika, minner litt om en tur til Disneyland. Eller enda mer den danske innebygde «middelhavsbyen» Lalandia, kjent for småbarnsfamilier på ferie i Legoland.

– Det er glatt og kommersielt, men det er også veldig proft, sier Willie.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

14%av 7 lesere anbefaler stedet
1
14
6
86%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Kjiipe porsjoner, kjiip service og lite valuta for pengene. Hva går det av anmelderne som lar seg imponere til 4 prikker på terningen?
    Marianne Skjervold
  2. Fasinerende dårlig service! Maten luktet flymat og smakte boksmat. Porsjonene var bittesmå. Dette må være Oslos kjipeste spisested
    Selger
  3. Fikk følelsen av at kelneren ville ha oss ut fortest mulig. Ryddet av bordet før alle5 var ferdig. Maten var også smakløs, unntatt ravioli.
    Tone Kvikstad
  4. Ekstremt mye salt i maten, det er sjelden barna legger igjen pasta på tallerken. Vassen pasta og kjedelig meny.
    HV

Legg til tips (max 140 tegn)