Uteserveringen Ekebergrestauranten

Kongsveien 15Ekebergåsen

Stor uteservering ved Ekebergrestauranten med fantastisk utsikt. Annen meny ute enn innendørs.

Juli 2022
3 Lesere
33%
PrisnivåMiddels

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Bestill mat i tide!

Ekebergrestauranten har en flott uteservering, men hva og når du får maten, er ikke like strålende.

– Hvor lenge har du vært her? Du er allerede solbrent, sier spisefølget. Jeg har tatt trikken tidlig opp til Ekebergrestauranten for å sikre meg et bord på uteserveringen i det fantastiske, varme været. Iron Maiden skal spille på Tons of Rock denne kvelden, så det er tett i tett med langt hår og svarte T-skjorter med skjelettmotiv.

Flyvende menyer

Få steder i Oslo har bedre utsikt enn Ekebergrestaurantens uteservering. Her tappes det øl utendørs, de har et eget lite hus hvor det stekes pizza, og store hvite parasoller hjelper litt mot den brennende solen. Den blide servitøren har servert meg en øl for å slukke tørsten, men den havner i fanget mitt av flyvende menyer i de sterke vindkastene. Kort tid etter må servitøren koste opp glasskår fra den knuste ølen og en rekke vannglass.

Smørbrød = 265 kroner

– Har du tjuvstartet? Spisefølget ser på den tomme tallerkenen på bordet. Jeg har startet med et Skagensmørbrød, og det smaker veldig godt. Et saftig surdeigsbrød med sprø skorpe er toppet med store mengder kreps og reker. Her er små biter sprø rødløk, dill og en passe mengde majones. Mettende, men nokså dyrt til 265 kroner. Man betaler tydeligvis for utsikten.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (19 av 30)

Lesernes mening

33%av 3 lesere anbefaler stedet
1
33
2
67%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)