Sabi sushi Vikaterrassen

Ruseløkkveien 3Vika

Norskinspirerte japanske småretter i Vikaterrassen. Et uformelt spisested inspirert av Izakayakulturen, der vin og mat er i fokus.

Okt 2020
16 Lesere
75%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Aftenpostens anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Bra sushi på terrassen

Sabi sushi i Vikaterrassen byr på god mat og hyggelig service.

– Hvor lenge levde Genki restaurant? To år? Tre? Spisefølget setter seg ned i sofaen hos Sabi sushi i Vikaterrassen, som for kort tid siden het Genki. Men det er visstnok samme folkene bak, selv om den ene sushikokken har sluttet og startet Tri Ky ved Mathallen.

Hotrolls

Det står på hjemmesiden til Sabi sushi at «favorittene dine blir med oss videre», men dem ser vi lite til. Menyen er mer rendyrket på sushi, selv om det finnes noen salater og japanske småretter i tillegg. Litt kjedeligere enn ved forrige besøk, men mange ting å velge mellom. Vi synes hotrolls og husets signaturmaki ser mest spennende ut og satser i tillegg på yakitori, kyllingspyd med teriyakisaus.

Saken er sake

Restauranten byr på et bra utvalg med sake, cocktails, tre typer japansk øl, et brukbart vinkart og flere gode alkoholfrie tilbud, blant annet hjemmelaget kombucha og flere varianter fra Søbogaard. Vi startet med en iskald Kirin før vi deler en god tysk riesling.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

75%av 16 lesere anbefaler stedet
12
75
4
25%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)